Ako ti môžeme pomôcť?

13k – Impressum a Zásady ochrany osobných údajov

Na karte Nastavenia – Impressum a Zásady ochrany osobných údajov môžeš nastaviť svoje Impressum a Vyhlásenie o ochrane údajov.

Impressum

Impressum alebo kontakt obsahuje informácie k tvojej firme alebo živnosti. Sem si môžeš doplniť taktiež fakturačné informácie, otváracie hodiny, či tvoju mailovú adresu/ mail na vybraných zamestnancov.

 

Zásady ochrany osobných údajov

Starostlivo si plníme všetky povinnosti pri ochrane Vašich osobných údajov, ktoré nám ukladá Nariadenie GDPR (Všeobecné Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) o Ochrane Údajov č. 2016/679 z 27. apríla 2016) a zákon 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. V tomto okne vyplníme prehlásenie Ochrany Osobných Údajov, ktoré okrem iného obsahuje: komu poskytujete vaše údaje, na aký účel, v ktorých prípadoch, doba spracovávania a uchovávania údajov a tretie strany, ktoré majú taktiež prístup k údajom.

 

Odkazy/ linky na tieto dve informácie sa potom zobrazia na všetkých tvojich pristávacích stránkach v súlade s GDPR.

Na internete sa taktiež nachádza množstvo voľne dostupných vzorov a šablón pre Zásady ochrany osobných údajov. Daj si však pozor, aby boli aktuálne! 

 

Príjemnú zábavu a veľa úspechov!

Bol tento článok užitočný?
0 out Of 5 Stars
5 Sterne 0%
4 Sterne 0%
3 Sterne 0%
2 Sterne 0%
1 Sterne 0%
How can we improve?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Artikelübersicht

Kontakt na podporu: