Ako ti môžeme pomôcť?

6e – Už len jeden krok stránka

Na stránke Už len jeden krok môžeš používateľa vyzvať k tomu, aby potvrdil svoju e-mailovú adresu otvorením e-mailu v jeho e-mailovej schránke a kliknutím na odkaz.

Táto stránka má len jeden účel. Verifikuje, či záujemca zadal správnu e-mailovú adresu alebo správne osobné údaje. Táto stránka prichádza hneď po tom, ako záujemca vkladá osobné údaje napríklad do opt-in formulára alebo keď sa prihlasuje cez link k bezplatnému produktu.

 

Keď chceš vytvoriť novú Už len jeden krok stránku, prejdi vo svojej členskej sekcii na Marketing → Tvoje pristávacie stránky  a následne klikni na „Pridať novú pristávaciu stránku“ v dolnej časti. Tu si vyber typ stránky “Stránka už len jeden krok” a klikni na tlačítko “Pokračovať“.

 

Po kliknutí na toto tlačítko sa ti zobrazí šablóna pristávacej stránky s textami a obrázkom, ktoré je potrebné upraviť podľa tvojich predstáv. Pristávaciu stránku upravíš kliknutím na tlačítko “Nastavenia a obsah“.

Následne sa ti naľavo zobrazí bočný panel, kde môžeš upravovať pristávaciu stránku vo viacerých sekciách:

  • Hlavné nastavenia
  • Sekcia Hlavička

 

Po kliknutí na šípku vedľa názvu sekcie sa zobrazia konkrétne nastavenia danej sekcie:

Tvorba pristávacej stránky v Mentortools je veľmi jednoduchá. V bočnom paneli naľavo zadávaš texty a vpravo hneď vidíš zmeny. Takto si rýchlo a jednoducho vytvoríš svoju vlastnú pristávaciu stránku.

Dôležitá informácia: jednotlivé prvky na stránke môžeš skryť, ak ich nechceš zobrazovať. Prvok jednoducho skryješ deaktivovaním tlačítka “Zobraziť prvok(Napr. Zobraziť Horný nadpis). Tlačítko následne nebude vyfarbené na modro.

 

Stránka Už len jeden krok neobsahuje žiadne ďalšie odkazy a ani žiadne ďalšie informácie. Cieľom je požiadať zákazníka o potvrdenie linku v e-maili.

Vytvorenú stránku môžeš vybrať zo zoznamu možných stránok vždy, keď v nastaveniach (produktu alebo opt-in pristávacej stránky) vyberieš možnosť “Umožniť double optin“.

Bol tento článok užitočný?
0 out Of 5 Stars
5 Sterne 0%
4 Sterne 0%
3 Sterne 0%
2 Sterne 0%
1 Sterne 0%
How can we improve?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Artikelübersicht

Kontakt na podporu: