Ako ti môžeme pomôcť?

4f – Vymazanie kurzu

Pomocou Mentortools môžeš vymazať vytvorené kurzy z prehľadu/ zoznamu kurzov veľmi jednoducho.

Najprv klikni na názov kurzu a otvor nastavenia kurzu.

 

V nastaveniach kurzu prejdi úplne dole. Tam sa zobrazí možnosť „Vymazať“. Klikni na toto tlačidlo, potvrď akciu a vymaž kurz.

 

Kurz sa po vymazaní presunie do koša. 

 

Ak chceš kurz vymazať natrvalo, klikni na tlačidlo “vymazané kurzy” na konci zoznamu kurzov. 

 

V tomto priečinku sa nachádzajú všetky vymazané kurzy. 

V prípade, že chceš kurz obnoviť, klikni na ikonku šípky (2.) naľavo od kurzu. Kurz sa obnoví a premiestni sa naspäť do zoznamu kurzov. 

Ak chceš kurz vymazať natrvalo, klikni na ikonku koša (1.) naľavo od kurzu. Po kliknutí na túto ikonku sa zobrazí okno, kde je potrebné napísať “DELETE”  a potvrdiť vymazanie kurzu. 

 

Potom sa kurz vymaže natrvalo a už sa nebude zobrazovať v koši a ani v zozname kurzov. 

 

Rýchla možnosť vymazania kurzu je cez ozubené koliesko naľavo od obálky kurzu.

 

Bol tento článok užitočný?
5 out Of 5 Stars
5 Sterne 100%
4 Sterne 0%
3 Sterne 0%
2 Sterne 0%
1 Sterne 0%
How can we improve?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Artikelübersicht

Kontakt na podporu: